Steun DE SUMMER CHALLENGE

Eenmalige Gift

Wil jij mee bouwen aan een gezelligere en schonere toekomst? Doneer dan nu, eenmalig aan de TrashUre Hunt Summer Challenge!

Vul je gegevens in in het formulier hierond. Onder ‘Kies je eigen bedrag’ kun je jouw ideale vorm van donatie kiezen. Klik op versturen en je wordt direct doorgelinkt naar je betaling!  

Bedrag

Doneren met Mollie

Mollie is een payment service provider die betalingen voor onder andere webshops verwerkt. In dit geval is dat je donatie aan TrashUre Hunt. Je kunt Mollie zien als een tussenpersoon: zij zorgen ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar TrashUre Hunt gaat. Omdat Mollie het betalingsproces uit handen neemt voor ons, zie je soms Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschriftstaan

Door een donatie aan TrashUre te doen ga je akkoord met het gebruik maken van de diensten van Mollie  voor de verwerking van transacties en zullen in dit kader je persoonsgegevens met Mollie gedeeld worden. Je gaat akkoord met de betalings- en privacy voorwaarden van Mollie en verleent hier toestemming voor.

Be a Hero, Save animals

TrashUre Hunt Station, Scheveningen-Strand, Nederland