Steun ons

Om ons werk zo goed mogelijk te blijven doen, kunnen we jouw financiële steun goed gebruiken!

Structurele steun en eenmalige giften

Hoe steun je ons?

Vul je gegevens in in het formulier hierond. Onder ‘Kies je eigen bedrag’ kun je jouw ideale vorm van donatie kiezen. Klik op versturen en je wordt direct doorgelinkt naar je betaling!  

Bedrag

*Mollie ondersteunt alle bekende betaalmethodes. Door dit formulier te versturen ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Mollie. Afschrijvingen op termijn kun je zelf weer uitzetten. 

word Vriend van TrashUre Hunt

Vanaf €25 euro per jaar ben je al vriend van Trashure Hunt. Uiteraard mag dit ook middels een maandelijkse afschrijving.

VRIEND KADO GEVEN 

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
Geef een vriendschap met ons cadeau.
(Eenmalig €25,-)

Wat is Vrienden van TrashUre Hunt?

word Vriend van TrashUre Hunt

Trashurehunt heeft bezoekers en TrashUre  Hunt heeft goede vrienden. Intussen hebben wij al velen vrienden-harten mogen veroveren die samen met ons staan voor een schonere=gezelligere wereld!

Onze Vrienden zijn trouwe bezoekers en TrashUre Hunt ambassadeurs, onze ondersteuners dus! 

Daarom maken onze vrienden eigenlijk het echte verschil.

Want zij vormen de fundering van ons voortbestaan. Doordat Vrienden ons doel steunen, ze de wereld stukje bij beetje schoner én mooier maken voor onze buren, vrienden, geliefden, vervelende tantes, dieren… en iedereen eigenlijk…

Een vriendschap met TrashUre Hunt is een vriendschap met de aarde.

En wij geven jouw als vriend, daar graag iets voor terug. Vrienden van Trashure Hunt worden getrakteerd op speciale vriendenacties tijdens de Summer Challenge.  

Een wederzijdse, hartverwarmende vriendschap.

Als Vriend van TrashUre Hunt ben je natuurlijk meer dan goud waard. Daarom willen wij jou alvast uitnodigen voor het eindfeest van de Summer Challenge, en natuurlijk het Openingsfeest voor volgend jaar!

Houdt deze pagina goed in de gaten, zo nu en dan zullen wij hier leuke vriendenacties aan toevoegen gedurende het jaar. 

 

kom werken bij trashure hunt en word vrijwilliger

 

Doneren met Mollie

Mollie is een payment service provider die betalingen voor onder andere webshops verwerkt. In dit geval is dat je donatie aan TrashUre Hunt. Je kunt Mollie zien als een tussenpersoon: zij zorgen ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar TrashUre Hunt gaat. Omdat Mollie het betalingsproces uit handen neemt voor ons, zie je soms Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift staan.

Door een donatie aan TrashUre te doen ga je akkoord met het gebruik maken van de diensten van Mollie  voor de verwerking van transacties en zullen in dit kader je persoonsgegevens met Mollie gedeeld worden. Je gaat akkoord met de betalings- en privacy voorwaarden van Mollie en verleent hier toestemming voor.