Summer Challenge 201​7​

Geplaatst op 18-sep-2017 in TrashUre Hunt

DANK JULLIE WEL.
Genieten was het; wat een mooie ontmoetingen, geweldige TrashUrehunts en fijne samenwerkingen hebben wij deze zomer mogen meemaken. Voor alle positieve energie, inspirerende ideeën, flexibele inzet en liefde! Wat is Nederland toch rijk, met zoveel helden in ons midden.

Graag willen wij IEDEREEN die heeft bijgedragen, aan al het moois deze zomer, uitnodigen om samen met ons na te genieten. Neem wat te eten en/of te drinken mee en kom gezellig langs.

– Wanneer: 23 september 2017, 18:00 – 22:00
– Waar: TrashUre Hunt museum / Strandweg 155

Is held zijn een way of life aan het worden en ben je al stoked voor de 2018 Summer Challenge? Ga dan snel naar trashurehunt.org en meld je aan! De eerste boekingen zijn al binnen…

Pura Vida.

P.S. Dit is tevens de laatste dag dat het museum van gevonden schatten te bezichtigen is op de Strandweg.
Kom gezellig langs, doe mee met Trash Masters 2017 en/of kom na afloop borrelen!!!


Ook deze zomer (van 21 juni tot 23 september) ging TrashUre Hunt elke dag het strand van Scheveningen opruimen en het publiek van het strand activeren, motiveren en bewust maken.

We daagden iedereen uit om mee te wandelen tijdens laagtij​ (​​anders spoelt al het afval weer de zee in)​ en zo het strand te ontdoen van haar schatten (afval) en bij te dragen aan het verbeteren van onze leefomgeving.

– ​Wanneer: ​21 juni t/m 23 september​ (start tijdens laagtij)
– Waar: TrashUre Hunt museum / Strandweg 155

YOU are TRASH when you leave your trash behind!!


De Foto’s: