TrashUre Hunt Summer Challenge 2021

Doe mee. De hele zomer gaat TrashUre Hunt voor het 6e jaar op rij 92 dagen lang elke dag het strand van Scheveningen opruimen en het publiek van het strand activeren, motiveren en bewust maken. Corona-proof natuurlijk!

Het TrashUre Hunt station is elke woensdag, donderdag, zaterdag en zondag geopend van 12.00 -18.00 uur.
Elke woensdag is er om 14.00 uur Trash & Art.
Elke donderdag is er om 15.30 uur Trash & Skate.

Locatie: TrashUre Hunt Station op het Strand van Scheveningen ter hoogte van de Vissersvrouw op de boulevard van Scheveningen, kop Keizerstraat.
Entreeprijs: gratis

Dare to be a Hero!!
We dagen iedereen uit om vanuit thuis, in je eigen wijk, zelf op het strand of in het park onze avonturen mee te doen. Ga naar buiten en ontdoe de natuur van de schatten (afval) en zo bij te dragen aan het verbeteren van onze leefomgeving.
– Wanneer: 21 juni t/m 21 september, elke dag de hele zomer lang.
Bij ons TrashUre Hunt Station kunnen er elke dag trashUre tassen opgehaald worden en weer vol terug gebracht worden, daar kan de tas gewogen worden en kun je het resultaat op ons Heldenbord schrijven.
Wij geloven dat we een statement kunnen maken als Scheveninger: als exploitant, als bezoeker, als bewoner. Een schoon Scheveningen is een mooi voorbeeld om te laten zien hoe trots wij zijn op ons dorp en onze kust. Elk jaar verwelkomen wij 17.000.000 bezoekers. Laten we ze dit jaar, nog beter dan ooit verwelkomen.
Doe mee met de TrashUre Hunt Summer Challenge en schrijf je in. Neem samen met ons een dag voor je rekening en laten we hem samen effectief en gezellig aankleden.


TrashUre Hunt team
info@trashurehunt.org