Foto expositie Scheveningen

Geplaatst op 01-sep-2017 in TrashUre Hunt

Op donderdag 7 september onthulden we een bijzondere foto-expositie op de boulevard van Scheveningen. De expositie brengt de schoonheid van ons grootste natuurgebied – de Noordzee en haar kust – in beeld, samen met de uitdagingen rond plastic vervuiling waar zij mee kampt. De expositie blijft voor een hele maand staan.

Over de expositie
De expositie vertelt het verhaal van de prachtige natuur in en om onze eigen Noordzee. Maar ook van de plastic vervuiling die zich in de Noordzee bevindt en effect heeft op zeeleven als walvissen, vogels en vissen. Daarnaast laten we ook de schoonheid van het Scheveningse strand zien; en alle helden die dagelijks bezig zijn het strand schoon te houden. Met deze expositie nodigen wij strandbezoekers uit te helpen en te genieten van de prachtige natuur.

Bijzondere samenwerking
In bijzondere samenwerking met TrashUre Hunt heeft Grondstofjutters deze expositie ontwikkeld. Samen met hen, gemeente Den Haag, fotograaf Henri Blommers, fotograaf Rein Langeveld, Indenoordzee.nl, WUR Marine Research en Stichting de Noordzee zijn de beelden en verhalen tot stand gekomen. Wij nodigen u van harte uit dit verhaal te komen bekijken.