TRASH PASSING

Details
Start:

september 16 - 12:15 pm

End:

september 17 - 06:00 pm

Schatten jagen op bijzondere plekken waar je normaal NIET mag komen.

Op 16 & 17 september bieden wij jou de kans om mee te gaan TrashUre Hunten in het prachtige duingebied rondom het Zwarte Pad op Scheveningen.
Tijdens Global Cleanup Day vragen we jou hulp om dit mooie natuurgebied goed schoon te krijgen en maken er meteen een effectief feestje van. We maken er zelfs 2 dagen van.

**programma zaterdag**
Op Zaterdag 16 september organiseren wij meerdere TrashUre Hunts in dit bijzondere gebied wat normaal niet toegankelijk is voor bezoekers en waar momenteel meer zwerfafval te vinden is dan gebruikelijk. Reden te meer om mee te doen!

Bij de fietsparking halverwege het Zwarte Pad staan wij met onze TrashUre Hunt Pipowagen en verwelkomen wij de deelnemers.
Wij gaan om 12.15 uur, 13.30 uur en 14.45 uur steeds 1 uur TrashUre Hunten in het duingebied.

Om 16.30 hebben wij bij ons TrashUre Hunt openlucht museum ‘van Gevonden Schatten’ ( rechts naast de Pier ) een muziek programma met verschillende korte optredens en kan er kunst gemaakt worden tijdens de Trash & Art workshop.

Einde 18.00 uur

**programma zondag**
Op Zondag 17 september organiseren wij meerdere TrashUre Hunts in dit bijzondere gebied wat normaal niet toegankelijk is voor bezoekers en waar momenteel meer zwerfafval te vinden is dan gebruikelijk. Reden te meer om mee te doen!

Bij de fietsparking halverwege het Zwarte Pad staan wij met onze TrashUre Hunt Pipowagen en vangen wij de deelnemers op.

Wij gaan om 11.30 uur, 12.45 uur, 14.00 uur en 15.15 uur steeds 1 uur TrashUre Hunten. Einde 17.00 uur.

Iedereen is welkom:

Wil je mee doen aan Trash Passing?
Stuur een email naar info@trashurehunt.org o.v.v. Trash Passing.

Trash Passing word mogelijk gemaakt door: Stadsdeel Scheveningen.