Kidsfestival Scheveningen 2021

Details
Start:

augustus 25 - 01:00 am

End:

augustus 28 - 01:00 am

Event Category:

Festival

Meld je HIER gratis aan!

Kinderen van 6 tot 16 jaar die op Scheveningen wonen kunnen zich aanmelden voor een festival van 25 tot en met 28 augustus, vol sport-, spel-, muziek- en kunstactiviteiten! Organisators YMCA Scheveningen en TrashUre Hunt zorgen voor een geweldige ervaring die de kinderen niet snel zullen vergeten. Een echt Schevenings Feestje, met als rode draad: Heb respect voor je leefomgeving en wees je bewust van de (Scheveningse) natuurgebieden. Houd deze schoon!

Programma en aanmelden
Alle activiteiten vinden plaats vanuit de locaties: Basisstation TrashUre Hunt – strand van Scheveningen – recht tegenover de Keizerstraat en het YMCA gebouw, Keizerstraat 58. Meld je HIER gratis aan! Hier vind je direct een verwijzing naar het aanmeldformulier, waarop je een keuze kunt maken uit de volgende activiteiten:

25 augustus
Ochtend tussen 09.00 – 12.00 uur: 3 TikTok workshops met Thomas Messina. Deze Scheveningse social mediaspecialist zal de kinderen de fijne kneepjes leren van het maken van TikTok-filmpjes.

Middag: TrashUre Hunten op strand en meer sport- spel- en kunstactiviteiten tussen 14:00 – 16:00. Beach Clean-up in combinatie met sport en spel. Als echte Helden ons mooie strand schoner maken. The Challenge: wie heeft de meeste kilogrammen Trash? En wie heeft het meest bijzondere afval. Dan stappen wij over naar Dreams Temporary Art & Trash & Art: breng je creativiteit naar boven en maak IETS van NIETS. Of teken met graffiti stiften op oude skateboarddecks.

26 augustus
Ochtend: muziekworkshops Muziekoriëntatie, Gitaar en Showdance van Diana Meijer bij YMCA tussen 09:00 – 12:00.

Middag: TrashUre Hunten en Dreams Skateboardles. Ga de uitdaging aan en leer op een veilige manier hoe heerlijk het is om over de boulevard te rollen. Elk trucje is een nieuwe overwinning en geeft kracht en een blij gevoel.

27 augustus
Ochtend: muziekworkshops Muziekoriëntatie, Gitaar en Showdance van Diana Meijer bij YMCA tussen 09:00 – 12:00.

Middag: Dreams Skateboardles

28 augustus: varen met de KNRM Scheveningen
Finaledag met presentaties van Kunst uit Afval, de beste TikTokkers, beste gitarist workshops en een spectaculaire aftermovie. Als klap op de vuurpijl: 6 kinderen, met de meest verdiende Crownies per challenge, mogen met Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij de zee op! De gezamenlijke finale met TrashUre Hunt vindt plaats met de aanwezigheid van ouders en familie.

Bewustwording van het Milieu
De organisatie vindt bewustwording van het milieu, in combinatie met lichamelijke sport- en spelactiviteiten, van groot belang voor onze doelgroep. De kinderen verdienen een eigen moment (Kidsfestival) waarin zelfrespect, wederzijds respect en respect voor onze leefomgeving centraal staat. Zo zullen zij als echte Helden van Scheveningen hun familie trots kunnen doorgeven, welke uitdagingen en overwinningen zij hebben behaald. Kidsfestival Scheveningen kan worden uitgevoerd dankzij de gemeente Stadsdeel Scheveningen.

Meld je Gratis aan!
Op Scheveningen woonachtige kinderen tussen 6-16 jaar kunnen zich HIER gratis inschrijven!