Doneren

Help ons aan een nieuwe Keet!
Klik hier om te doneren en ons te helpen aan een nieuwe pipowagen! 

Pipowagen De Keet van Trashure Hunt in vlammen opgegaan

De geliefde pipowagen, De Keet, van TrashUre Hunt is afgelopen weekend in vlammen opgegaan. Niet alleen de pipowagen maar ook de kunstwerken die in de pipowagen hingen, zijn verloren gegaan.

De pipowagen vormde de thuisbais op de boulevard tijdens de 95 dagen Summer Challenge van TrashUre Hunt.

De medewerkers en vrijwilligers reageren geschokt. “De pipowagen is een deel van mijn leven geworden, het was voor mij vakantie op het strand van Scheveningen, en voor mij één kleine bijdrage voor het milieu, de gezelligheid, de reacties van de mensen, en alles er om heen, nu is het van ons afgenomen door het in de brand te steken. Alles wat er over is blijf de foto’s, de herinneringen de geweldige tijd met de Pipo wagen, of te wel onze TrashUre Hunt station op het strand. 
Het is weg voor goed. Iedereen bedankt voor die tijd met het TrashUre Hunt station”.

“Het maakt niet uit wie het heeft gedaan, het is gebeurd. Wij gaan gewoon door, TrashUre Hunt komt terug, terug”.

“Onze Pipowagen, in lichtelaaie, verkoold, vergaan tot trash! Ik ben boos, verdrietig en aangeslagen. Maar niet verslagen, we zoeken een nieuw Trashurehunt Station, een nieuw actie centrum, maken nieuwe actieplannen tegen de plastic soep, nieuwe kunst, maar ook een plek waar we met een kop koffie mogen schuilen als het buiten giet van de regen en waar Trash &music weer een plekkie krijgt. We gaan ervoor!!”

“‘De keet’ was een plek van samenkomen en verwelkoming. Een plek waar de dag begon en waar onze dag ook werd afgesloten. Niet alleen een wagen, maar zeker ook een begrip. Een woord dat onlosmakelijk verbonden was aan gezelligheid, herkenning en saamhorigheid. Niet alleen is onze keet nu verdwenen maar ook die van jou.”

“De pipowagen ‘De Keet’ een begrip, de kern en het herkenningspunt van het TrasHurehunt station. Een bijzondere plek voor gezelligheid, sociaal contact, even een bakkie of een drankje en schuilplaats bij storm en regen. Bij slecht weer was het super gezellig binnen, kletsen en Gijs met zijn gitaar. Zo erg dat de wagen is vernield ! Wat overblijft zijn alle mooie herinneringen. Geef niet op, tegenslag maakt sterk en opent nieuwe mogelijkheden”.

“De keet nodigde met haar creatieve en vrije uitstraling nieuwsgierige mensen uit om dichterbij te komen en alle schatten te bekijken die verzameld waren. Ze prikkelde vrolijk en wapperend de verbeelding van jong en oud, om als piraat ten strijde te gaan tegen de vervuiling van strand en zee. Je ontmoette er leukste mensen, uit alle windstreken en het vormde het vertrekpunt van een avontuur. We vinden een nieuwe keet, die als een canvas uitnodigd voor nieuwe creativiteit en een volgend avontuur”.

“De keet; ik was er nog niet zo lang bij en heb niet al die mooie herinneringen die jullie hebben. Wat ik wel heb is de zekerheid dat de motivatie, inzet, saamhorigheid en creativiteit die er toe geleid heeft dat de keet deze betekenis had er nog steeds is! Dat is wat mij raakte bij Trashurehunt. Samen staan voor t zelfde. Samen werken aan n groter doel. Samen creëren. Focus daarop….daar bouw je kastelen mee”.

“Wat een rot nieuws zeg. Ik heb ooit een keer een uitspraak gehoord: Ook al neem je onze mooie bloem, de lente zag altijd terugkeren!”

“Elke traan is weer een waterval aan mogelijkheden. Oftewel is klote maar ons kennende komt er iets nog mooiers uit. Voor nu vingers gekruist, dank allen voor alle inzet. Stapje voor STAP vooruit”.

TrashUre Hunt is nu dringend op zoek naar een nieuwe pipowagen. Alle hulp is welkom. Wellicht dat iemand nog een pipowagen in de schuur heeft staan en anders is elke financiële bijdrage van harte welkom. Voor meer informatie: https://trashurehunt.org/doneren/

Om ons werk zo goed mogelijk te blijven doen, kunnen we jouw financiële steun goed gebruiken!
Ga naar Geef.nl om een doorlopende machtiging af te geven of eenmalig te doneren.

TrashUre Hunt

TrashUre Hunt heeft de ANBI-status. Dit betekent dat schenkingen aftrekbaar zijn bij de belasting.
Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut. Meer informatie over welke belastingvoordelen een ANBI heeft op de website van de Belastingdienst.

Bestedingen
TrashUre Hunt ontvangt enkele subsidies, en is dus voor een belangrijk deel afhankelijk van eenmalige en periodieke giften. Uw gift komt dus ten goede aan het vrijwillige werk van TrashUre Hunt.

Belasting aftrekbaar
U mag uw gift onder voorwaarden aftrekken als u deze doet aan TrashUre Hunt.
Meer informatie over giften op de website van de Belastingdienst.

Algemene gegevens

Stichting TrashUre Hunt
Keizerstraat 87, 2584BC ‘s-Gravenhage
06 42626391, info@trashurehunt.org

Triodos Bank
Stichting TrashUre Hunt  NL35 TRIO 0338 5266 92

Kamer van Koophandel / RSIN
KvK: 67444717 / RSIN: 856994789

Het bestuur van Stichting TrashUre Hunt oefent haar taken volledig onbezoldigd uit:
Dhr. Mischa Vos (voorzitter)
Dhr. Niels Remmerswaal (secretaris)
Dhr. Dylan Metkemeijer (penningmeester)