Particulieren

Ga samen met je team, de hele afdeling of met een groep collega’s op een geheel verzorgd TrashUre Hunt avontuur

TrashUre Hunt Avontuur

Verjaardagsfeestjes van 0 tot 150 jaar

De basis van het verjaardagsfeestje bij TrashUre Hunt is een leuke en educatieve middag. Je gaat onder leiding van een echte TrashUre Hunter op jacht naar schatten (zwerfafval) die niet in de natuur thuis horen. Tijdens deze jacht doen we een speurtocht met spelletjes en gaan we op zoek naar cijfers. Deze cijfers heb je nodig om bij terugkomst het cijferslot van de schatkist te openen.

Het is mogelijk om na het schatzoeken kunst te maken van de gevonden schatten. We hebben daar alles voor klaarstaan: bakken met gevonden materialen en allerlei knutselspullen

Het is ook mogelijk dat wij van te voren een echte schat (cadeautje = t shirt) verstoppen voor de jarige. Deze schat vindt je tijdens het avontuur.

Je kan je feestje op onze locatie (werkplaats: Zeezwaluwstraat 152) vieren of bijvoorbeeld bij een strandtent. Je kan thuis taart/limonade en cadeautjes doen en dan naar ons toe komen, maar je kan dit ook bij ons doen (wil je hierbij alsjeblieft denken aan verpakkingsmateriaal).

De taart mag je zelf meenemen, limo en koekjes regelen wij. In verband met de hygiëne graag voor- of achteraf, het jagen op schatten, eten. De meeste ouders/verzorgers kiezen er voor om bij ons te starten met limo en wat lekkers en het geven van de cadeautjes.

Natuurlijk houden we rekening met de weersomstandigheden.

Wat zijn de kosten: 

TrashUre Hunt avontuur, 2 uur, 10 personen                                € 181,50             incl. BTW

TrashUre Hunt avontuur + knutselen, 2,5 uur, 10 personen         € 220,83              incl. BTW

TrashUre Hunt avontuur + skateles, 2,5 uur,  10 personen           € 251,08              incl. BTW

Prijs per extra persoon, per 2 uur                                                     € 6,05              incl. BTW

Prijs gebruik skatemateriaal per extra persoon                                € 3,03             incl. BTW

Per extra uur TrashUre Hunt feestje/gebruik locatie                      € 78,65             incl. BTW

T-shirt                                                                                             € 10,00             incl. BTW

TrashUre Hunt Avontuur Met familie of vrienden

Natuurlijk is het mogelijk om dit avontuur te gebruiken voor een groep vrienden of voor je familiedag. Het het TrashUre Hunt Avontuur bestaat uit 1,5 schatten zoeken op het strand en dat is aan te vullen met onderstaande klant-en-klare opties of laat ons jouw wensen weten en vraag een avontuur aan op maat, dan kijken we samen naar de perfecte dagbesteding. 

INSTANT ART: van de gevonden schatten maken we een pop up kunstwerk, dat na afloop weer verdwijnt.

ART MAKING: van de gevonden schatten en andere materialen maken we creatieve kunstwerken

SKATE LES : Onder begeleiding van een ervaren skateboard leraar, krijg je les.
Deze les is inclusief skateboard en beschermingsmateriaal (helm en knie en elleboogbescherming)

SURF LES: Onder begeleiding van een ervaren surf instructeur, krijg je les. Je leer je balans te houden en je eigen golven te pakken.
Deze les is inclusief surfboard en wetsuit 

YOGA SESSIE: Onder begeleiding van een ervaren yoga docent, wordt je een uur ondergedompeld in rust en werk je aan je flexibiliteit.
Deze sessie is inclusief yogamatje 

TRASHURE Quiz : wat weet jij over duurzaamheid, wat kun jij vertellen over zwerfafval en hoeveel denk jij te weten over plastic? 

PRESENTATIE : Heb jij vanuit jouw organisatie specifieke vragen over het milieu en duurzaamheid? Wij beantwoorden ze! 

Horeca

Wil jij voor je gaat knutselen eerst een bakkie koffie en een stukje taart? Of ben je samen met je team wel toe aan een goed gevulde BBQ na het surfen, en een borrel tijdens de Quiz? 
Er zijn talloze opties voor het eten en drinken voor, na en tijdens onze activiteiten! Neem contact op voor de mogelijkheden. 

OUT OF THE BOX

Haal met jouw team het onderste uit de kan! Verbaas jezelf met onze creative Director Ralph Groenheijde (oprichter van TrashUre Hunt). Samen gaan jullie om de tafel en starten een heuse brainstormsessie. Ralph zijn expertise is het vrij en ongekaderd denken, waardoor hij samen met jullie tot van te voren niet te bedenken ideeën, oplossingen en nieuwe initiatieven komt.  Jullie zorgen voor de kennis, en samen met Ralph creëren we de ideeën!

HELP ONS MEE ONZE WAARDEN TE BEHOUDEN