Particulieren

Ga samen met je team, de hele afdeling of met een groep collega’s op een geheel verzorgd TrashUre Hunt avontuur

TrashUre Hunt Avontuur

Verjaardagsfeestjes van 0 tot 150 jaar

De basis van het (verjaardags)feestje is een leuke en educatieve middag. Je gaat onder leiding van een echte TrashUre Hunter op jacht naar schatten (zwerfafval) die niet in de natuur thuis horen. TrashUre Hunters zijn schatzoekers en dierenredders.

Meestal starten we met taart en limo en worden de cadeautjes aan de jarige gegeven. De limo, herbruikbare borden, bekers en bestek verzorgen wij. Taart en snacks mag u zelf meenemen

Hierna zal The Adventure Game worden uitgelegd en gaan wij als groep het strand op om schatten te zoeken. Natuurlijk houden wij rekening met het weer.

Bij terugkomst zullen de schatten worden gewogen en besproken. We drinken nog wat, eventueel met een snackje. Ook nu zullen wij weer zorgen voor de limo. Snacks, en indien u de voorkeur heeft voor iets anders dan limo, mag u zelf meenemen (wilt u hierbij alsjeblieft denken aan verpakkingsmateriaal). Dan is er speeltijd.

Er zijn verschillende opties:
– Knutselen met de gevonden schatten, indien deze schoon zijn. Anders hebben wij genoeg schone schatten op voorraad.
– Skateboard les. Wij zorgen voor skateboards en beschermingsmateriaal (helm, knie – en elleboogbescherming). Zelf graag zorgen voor goede schoenen om de voeten en tenen te beschermen.

Er is genoeg te beleven bij ons, vrij spelen is ook altijd mogelijk. Wij zijn hierin vrij flexibel en proberen in te schatten waar de groep behoefte aan heeft.

Tijdens de zomer van 20 juni t/m 22 September zullen alle kinderfeestjes plaatsvinden bij ons TrashUre Hunt Station op het strand aan de kop van de Keizerstraat. Buiten deze periode vindt het feestje plaats in onze werkplaats in Duindorp, Zeezwaluwstraat 152.

Een datum is in overleg, in verband met de beschikbaarheid van een TrashUre Hunter. Natuurlijk houden wij ons aan de geldende Corona-maatregelen. Denk alsjeblieft aan avontuurproof kleding tijdens de activiteit.

Wij hebben prikstokken, laat alsjeblieft even weten als je deze graag gebruikt. Normaal gesproken voorzien wij indien gewenst, in handschoenen. Wil je in verband met Corona zelf handschoenen meenemen als je deze graag draagt. Als we op het strand op jacht gaan naar schatten dragen wij zelf geen handschoenen, mede omdat we graag willen laten zien hoe je veilig met afval om kunt gaan en we zo min mogelijk afval willen produceren. Wij vinden hygiëne erg belangrijk en zullen zorgen dat de kinderen de handen goed wassen, dit is uiteraard mogelijk op onze locaties.

Na afloop ontvang je een factuur per mail.

Mocht je nog vragen hebben dan horen we dit graag!

Je kan je feestje op onze locatie (werkplaats: Zeezwaluwstraat 152) vieren of bijvoorbeeld bij een strandtent. Je kan thuis taart/limonade en cadeautjes doen en dan naar ons toe komen, maar je kan dit ook bij ons doen (wil je hierbij alsjeblieft denken aan verpakkingsmateriaal).

Voor locatie Duindorp vragen wij vriendelijk de kinderen af te zetten/op de halen bij de voordeur, dit nog in verband met de Corona maatregelen. Ouders/verzorgers van jarige zijn meer dan welkom om aanwezig te zijn bij het feestje.

De taart mag je zelf meenemen, limo en koekjes regelen wij. In verband met de hygiëne graag voor- of achteraf, het jagen op schatten, eten. De meeste ouders/verzorgers kiezen er voor om bij ons te starten met limo en wat lekkers en het geven van de cadeautjes.

Natuurlijk houden we rekening met de weersomstandigheden.

Wat zijn de kosten: 

Verjaardagsfeestjes/particulieren

excl. BTW

incl. BTW

 

TrashUre Hunt avontuur verjaardagsfeestje

€ 155,00

€ 187,55

2 uur, 10 personen
Incl. introductie
Advies per 12 deelnemers 1 TH leraar
max. 15 deelnemers

TrashUre Hunt avontuur + knutselen verjaardagsfeestje

€ 155,00

€ 187,55

2 uur, 10 personen
Incl. introductie
Advies per 12 deelnemers 1 TH leraar
max. 15 deelnemers

TrashUre Hunt avontuur + knutselen verjaardagsfeestje

€ 190,00

€ 229,90

2,5 uur, 10 personen
Incl. introductie
Advies per 12 deelnemers 1 TH leraar
max. 15 deelnemers

TrashUre Hunt avontuur + Skaten verjaardagsfeestje

€ 220,00 

€ 266,20

2,5 uur, 10 personen
Incl. introductie, incl materiaal: skateboard, beschermingsmateriaal (elleboog- en kniebescherming en een helm)
Advies per 12 deelnemers 1 TH leraar
max. 15 deelnemers

Per extra deelnemer verjaardagsfeestje

€ 6,40

€ 7,75

2 uur

Per extra deelnemer verjaardagsfeestje

€ 7,60

€ 9,20

2,5 uur

Prijs gebruik skatemateriaal per extra persoon verjaardagsfeestje

€ 2,89

€ 3,50

 

TrashUre Hunt avontuur 

 

 

 

TrashUre Hunt avontuur

€ 155,00

€ 187,55

2 uur, 10 personen
Incl. introductie
Advies per 15 deelnemers 1 TH leraar

TrashUre Hunt avontuur (event. incl. knutselen)

€ 185,95

€ 225,00

2,5 uur, 10 personen
Incl. introductie
Advies per 15 deelnemers 1 TH leraar

Per extra deelnemer

€ 10,00

€ 12,10

2 uur

Per extra deelnemer

€ 11,98

€ 14,50

2,5 uur

 

TrashUre Hunt Avontuur Met familie of vrienden

Natuurlijk is het mogelijk om dit avontuur te gebruiken voor een groep vrienden of voor je familiedag. Het het TrashUre Hunt Avontuur bestaat uit 1,5 schatten zoeken op het strand en dat is aan te vullen met onderstaande klant-en-klare opties of laat ons jouw wensen weten en vraag een avontuur aan op maat, dan kijken we samen naar de perfecte dagbesteding. 

INSTANT ART: van de gevonden schatten maken we een pop up kunstwerk, dat na afloop weer verdwijnt.

ART MAKING: van de gevonden schatten en andere materialen maken we creatieve kunstwerken

SKATE LES : Onder begeleiding van een ervaren skateboard leraar, krijg je les.
Deze les is inclusief skateboard en beschermingsmateriaal (helm en knie en elleboogbescherming)

SURF LES: Onder begeleiding van een ervaren surf instructeur, krijg je les. Je leer je balans te houden en je eigen golven te pakken.
Deze les is inclusief surfboard en wetsuit 

YOGA SESSIE: Onder begeleiding van een ervaren yoga docent, wordt je een uur ondergedompeld in rust en werk je aan je flexibiliteit.
Deze sessie is inclusief yogamatje 

TRASHURE Quiz : wat weet jij over duurzaamheid, wat kun jij vertellen over zwerfafval en hoeveel denk jij te weten over plastic? 

PRESENTATIE : Heb jij vanuit jouw organisatie specifieke vragen over het milieu en duurzaamheid? Wij beantwoorden ze! 

Horeca

Wil jij voor je gaat knutselen eerst een bakkie koffie en een stukje taart? Of ben je samen met je team wel toe aan een goed gevulde BBQ na het surfen, en een borrel tijdens de Quiz? 
Er zijn talloze opties voor het eten en drinken voor, na en tijdens onze activiteiten! Neem contact op voor de mogelijkheden. 

OUT OF THE BOX

Haal met jouw team het onderste uit de kan! Verbaas jezelf met onze creative Director Ralph Groenheijde (oprichter van TrashUre Hunt). Samen gaan jullie om de tafel en starten een heuse brainstormsessie. Ralph zijn expertise is het vrij en ongekaderd denken, waardoor hij samen met jullie tot van te voren niet te bedenken ideeën, oplossingen en nieuwe initiatieven komt.  Jullie zorgen voor de kennis, en samen met Ralph creëren we de ideeën!

HELP ONS MEE ONZE WAARDEN TE BEHOUDEN