Ons AANBOD

Effectief gezellig, laagdrempelig en voor ieder wat wils! 

Bedrijven

klik voor meer info

Non-Profit

klik voor meer info

Scholen

klik voor meer info

Artwork Huren

klik voor meer info

Een goed gevoel met TrashUre Hunt

TrashUre Hunt brengt milieuproblemen op een toegankelijke, effectieve en ludieke manier onder de aandacht van het publiek. In uiteenlopende spelvormen wordt met groepen kinderen, tieners en volwassenen op zwerfafval gejaagd. 

Naast deze activiteiten verzorgt TrashUre Hunt onder meer lezingen en workshops voor het bedrijfsleven, de overheid en particulieren.

"We hebben een TE GEKKE ochtend gehad met een groep toffe mensen! De kinderen zijn diep onder de indruk en heel gemotiveerd. Na de lunch zat de schatkist al flink vol met rommel van het plein! "
"Het avontuur was geweldig. Treintje vonden de kinderen uiteraard fantastisch maar het schatzoeken op het ook. Ze waren erg onder de indruk van de hoeveelheid "schatten" die we van het strand af hebben gehaald. Een geslaagde dag! Dank! "
Annelies
ENMS
"Het was een fantastische ochtend. Van tevoren hadden we de duidelijke lessen gegeven met behulp van de leskist. Alle materialen die je nodig hebt zitten erin en het is weinig extra werk voor de leerkracht. Het materiaal ziet er uitnodigend uit en maakt de kinderen nieuwsgierig."
Marieke Rekker
De Springbok